Ik ben Gedy en ben Holistisch Therapeut/Coach en eigenaar van de Zennhoeve.

Een Nieuwe Passie Gevonden: Het Helpen van Mensen met Klankschalen.  20 jaar lang werkte ik als paraveterinair omdat ik altijd al graag met dieren en mensen wilde werken. Maar na al die tijd voelde ik me niet meer op mijn plek. Mijn werk begon me tegen te staan en ik voelde niet langer de passie die ik ooit wel had voor mijn vak. Wanneer iets niet meer bij je past, is het tijd om los te laten en op zoek te gaan naar iets nieuws. Zo begon mijn zoektocht naar een nieuwe passie.

Tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut kwam ik in aanraking met klankschalen en ik werd er ontzettend blij van. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel dat voor het eerst zijn eigen snoepjes mocht uitzoeken. De verschillende klanken en trillingen die klankschalen kunnen produceren en wat dit met ons lichaam en geest kan doen, vond ik fascinerend. Na deze ervaring besloot ik een opleiding te volgen tot integraal klankwerker. Klankschalen kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden en ik wilde alles leren wat er te leren viel. Tijdens deze opleiding ben ik persoonlijk ook weer gegroeid. Nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik mijn passie heb gevonden: het helpen van mensen bij het vinden van hun eigen ontspanning en passie met behulp van klank en klankschalen. Ik help mensen bewust te worden van hun gedachten en wat deze gedachten met ons lichaam doen. Samen creëren we een beleving gericht op ontspanning en werken we aan jouw balans tussen rust en ontspanning. Maar bovenal doen we dit samen en in verbinding

Ik sta voor je klaar om te helpen, mits je openstaat voor mijn assistentie. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen! Bij mij staat JOUW behoefte centraal.