Aroma Touch massage

De AromaTouch® massage is een heerlijke manier om te ontspannen met behulp van acht verschillende oliën van Doterra. Al deze oliën zijn CPTG-gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade), wat betekent dat elke batch olie uitgebreid getest wordt. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de olie die gebruikt wordt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen.

Tijdens de massage en het gebruik van oliën worden de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten gemasseerd met zachtheid en aandacht langs diverse energiebanen. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel en vermindert stress.

Een belangrijk onderdeel van de AromaTouch-techniek is het gebruik van verschillende essentiële/etherische oliën. Deze oliën hebben verschillende positieve effecten op het lichaam en de geest. Zo kan de geur van lavendel bijvoorbeeld zorgen voor een rustgevend effect.

Tijdens de massage wordt er gewerkt met gefractioneerde kokosolie als basis en worden er diverse druppels etherische olie gebruikt, afhankelijk van de ervaringen met deze oliën. De massage bestaat uit vier stappen met elk twee oliën die elkaar ondersteunen:

 • Stressvermindering: oliën die helpen ontspannen.
  • Balance: een aardende olie van spar, ho hout, blauwboerenwormkruid, blauwe kamille en wierook. De perfecte olie voor het bevorderen van een gevoel van evenwicht en rust.
  • Lavendel: verzacht een rode, droge huid. De geur kan angstige of onrustige gevoelens verminderen en slaap bevorderen.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem:
  • Tea Tree, ook wel Melaleuca genoemd, bevordert reiniging en zuiverheid. Het staat bekend om zijn reinigende werking.
  • On Guard: een kruidige blend van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Het werkt reinigend en beschermend.
 • Verlichting van pijn in spieren en gewrichten: AromaTouch en Deep Blue zijn specifiek gericht op het dieper werken op de spieren en gewrichten.
  • AromaTouch: een ontspannende olie van cipres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Verkwikkend en tegelijkertijd ontspannend. Het helpt spanningen te verlichten en is ideaal voor het gebruik in een massage.
  • Deep Blue: zorgt voor een verzachtende werking op de spieren en gewrichten. Het creëert een warm, gevolgd door verkoelend en tintelend gevoel wanneer het op de huid wordt aangebracht. Een favoriet onder sporters. Daarnaast is dit op emotioneel niveau de olie van overgave en helpt je dingen te leren accepteren zoals ze zijn.
 • In balans brengen van lichaam en geest: de laatste twee oliën waarmee wordt gewerkt, wilde sinaasappel en pepermunt, werken activerend.
  • Wilde sinaasappel: een van de meest populaire essentiële oliën vanwege het zoet frisse stimulerende aroma.
  • Pepermunt: werkt verkoelend (zowel voor het lichaam als de geest) en ondersteunt een goede doorbloeding. Vaak ervaar je een tintelend gevoel op je huid.

Na de behandeling is het goed om extra water te drinken zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en zich niet gaan opslaan in het lichaam.

De gemiddelde duur van deze massage zal +/- 60 minuten zijn incl thee en lekkers na.