De AromaTouch® massage is heerlijke manier om te ontspannen in combinatie met  8 verschillende oliën van Doterra. Al deze oliën zijn CPTG gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade). Dit betekent dat elke batch olie uitgebreid wordt getest, hierdoor ben je ervan verzekerd dat de olie die wordt gebruikt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen.

De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten, deze worden met zachtheid en aandacht gemasseerd langs diverse energie banen.

Een belangrijk onderdeel van de aromatouch techniek is het gebruik van verschillende essentiële/etherische oliën. Deze oliën doen van alles met ons lichaam en geest zo Je kun je bijvoorbeeld merken dat sommige oliën zorgen voor een warm gevoel op de huid, maar het zijn vooral de verschillende geuren die ervoor zorgen dat je hersenen neuro-transmitters aanmaken, hormonen afgeven en zorgen voor een fysieke reactie in je lijf. Zo staat de geur van de lavendel bekend om haar rustgevende werking.

Tijdens de massage zal er gewerkt worden met gefractioneerde kokosolie als basis en daarover diverse druppels etherische olie afhankelijk van de ervaringen met deze oliën.

De massage bestaat uit 4 stappen met elk 2 oliën die elkaar ondersteunen::

 • Stress vermindering: We beginnen eerst met oliën die je helpen ontspannen.
  Balance is een aardende olie van spar, ho hout, blauw boerenwormkruid, blauwe kamille en wierook. De perfecte olie voor het bevorderen van een gevoel van evenwicht en rust.
  Lavendel verzacht een rode, droge huid. De geur kan angstige of onrustige gevoelens verminderen en slaap bevorderen.
 • Ondersteunen van het immuunsysteem: 
  Tea Tree, ook wel Melaleuca, bevordert reiniging en zuiverheid. Het staat bekend om z’n reinigende werking,
  On Guard is een kruidige blend van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Het werkt reinigend en beschermend.
 • Verlichting pijn van spieren en gewrichten: een massage is vaak altijd een weldaad voor je spieren. Aromatouch en deep blue zijn specifiek gericht om dieper te werken op de spieren en gewrichten.
  Aromatouch is een ontspannende olie van cipres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Verkwikkend en tegelijkertijd ontspannend. Het helpt spanningen te verlichten en is ideaal voor het gebruik in een massage.
  Deep Blue zorgt voor een verzachtende werking op de spieren en gewrichten. Het creëert een warm, gevolgd door verkoelend en tintelend gevoel wanneer het op de huid wordt aangebracht. Een favoriet onder sporters. Daarnaast is dit op emotioneel niveau de olie van overgave en helpt je dingen te leren accepteren zoals ze zijn.
 • In balans brengen van lichaam en geest: de laatste twee oliën waarmee wordt gewerkt, Wilde Sinaasappel en Pepermunt, werken activerend.
  Wilde Sinaasappel is een van de meest populaire essentiële oliën vanwege het zoet frisse stimulerende aroma.
  Pepermunt werkt verkoelend (zowel voor het lichaam als de geest) en ondersteunt een goede doorbloeding. Vaak ervaar je een tintelend gevoel op je huid.

Na de behandeling is het goed om extra water te drinken zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en zich niet gaan opslaan in het lichaam.

De gemiddelde duur van deze massage zal +/- 60 minuten zijn incl thee en lekkers na.