Tijdens deze leuke belevingsdag leer je wat klankschalen met ons lichaam en geest kunnen doen.

Het lijkt zo simpel, ik sla een klankschaal aan. Maar om de juiste toon en de juiste manier van de trilling van de klankschaal te ervaren vraagt het wel meer van je dan zomaar een klankschaal aanslaan.

Tijdens deze dag beginnen we s ochtends eerst met kennis maken, wie ben jij en waarom heb je je opgegeven voor deze dag. Daarna starten we met uitleg over de klankschalen, wat is het verschil tussen de diverse schalen, hoe worden ze gemaakt en hoe bespeel je een klankschaal. Na de theorie gaan we op spelende wijze het aanslaan van de klankschalen oefenen.

Na deze oefening gaan we eerst gezamenlijk eten, Ik zorg voor koffie en thee en soep en jij neemt zelf je eigen lunch mee.

Daarna gaan we in tweetallen oefenen en ervaren wat klank en trilling met lichaam en geest doet. Hoe houd ik nog even een verrassing.

We sluiten de dag af met ontspanning liggen op een matras en dan mag je luisteren naar mijn klankconcert.

Een mooie en bijzondere dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat klankschalen met ons kunnen doen en eens willen ervaren hoe het is om met klankschalen te bespelen en ermee te werken.

Investering: € 89,- pp Minimaal 4 deelnemers en maximaal 6 deelnemers. Tijdstip: 10:00-16:30 inloop van 10:00-10:30 Deze dag is inclusief koffie, thee, water, soep en wat lekkers maar exclusief lunch

Ben je als groep geïnterseerd in deze workshop neem dan via de mail contact met ons op.