In het hectische leven van alle dag nemen wij veel te weinig rust. Wij zijn altijd druk en vaak onderweg, kinderen moeten naar school, je moet werken en dan moet het huis ook nog schoon en de was moet weg gewassen worden en voor je het weet is er weer een dag voor bij. Wie herkent dit nou niet? Ik herken het in ieder geval wel. Maar altijd maar rondjes blijven rennen en nooit eens een rustmomentje voor jezelf pakken kan een negatieve invloed hebben op je lichaam en geest. Je kunt snel geïrriteerd en boos worden, vermoeid zijn en het kan zelfs tot een burn-out lijden.

Hoe kun je dan een momentje voor jezelf nemen en ontspannen? Groepssessies ook geschikt voor bedrijven als ontspannen teamuitje en teambuilding, de ervaring delen met elkaar schept een band.

Klank en Ontspanning groepssessie:

Ben jij toe aan rust in je hoofd en een momentje voor jezelf? Op een lekker ligbed of fijne stoel mag je plaatst nemen om je mee te laten voeren op prachtige klanken van diverse instrumenten zoals een Oceandrum, een Koshi en Klankschalen en nog veel meer. De instrumenten hebben een rustgevende geluid waardoor je mag ontspannen en even alle gedachtes mag los laten. De trillingen van de klankschalen zorgen ervoor dat je je mag overgeven aan de ontspanning. Om ervoor te zorgen dat iedereen weer wakker en alert naar huis gaat sluiten we de sessie af met koffie of thee en wat lekkers. Kosten €15,- pp

Na iedere sessie is goed drinken nadien is belangrijk, de trillingen kunnen zaken los maken in je lichaam die je vervolgens weer mag loslaten door het bijvoorbeeld uit te plassen.

Klank & Reiki

De prachtige klanken van de Klankschalen en de Ocean drum brengen je deze bijzondere avond in een diepe staat van ontspanning. Steeds dieper zak je weg in het matras waarop je ligt en mag je overgeven aan ontspanning en rust. Ondertussen ontvang je tijdens dit concert Reiki. Reiki is de universele levensenergie die ons zelfhelend vermogen van ons lichaam en geest activeert. Laat je meevoeren; ontspan en ontvang wat jij op dat moment nodig hebt. Het brengt je rust, verbinding en bewustwording. We sluiten de avond gezamenlijk af met thee en wat lekkers. 

We bundelen deze avond onze krachten: Gedy Sleurink als klankschaaltherapeut (De Zennhoeve, Kampen) en Tanja Bouman als Reikibehandelaar ( praktijktanjabouman.nl) . Een unieke combinatie die vraagt om een bijzondere beleving!

Aanmelden is nodig en kan via de mail.

Datum: vrijdag 14 april 2023 Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: € 44 euro p.p, Er is deze avond plek voor maximaal 6 personen.

Retraites:

Bewust bezig zijn met jezelf in 1 of 2 dagen voor rust, groei, ontwikkeling en inzichten.

Retraites/ Thema dag: Diverse 1 of 2 daagse activiteiten met een bepaald thema bijvoorbeeld: los laten, rouw, levenspad. Om je te ondersteunen in een proces. Dit gebeurt op verschillende manieren met Klank en Healing, een schrijfsessie zodat je je gedachten uit je hoofd haalt en op papier zet. Verbinding, inzicht in patronen en inzicht in jezelf.


Om de juiste aandacht te geven aan onze deelnemers is er plek voor maximaal 10 personen.