Loslaten, iets wat we allemaal van tijd tot tijd moeten doen, soms bewust en soms onbewust. Loslaten kan op heel veel verschillende manieren, maar soms mag je ook leren om iets anders vast te houden.

Tijdens deze sessie gaan we intensief aan het werk, jij doet uiteraard het werk want jij bent de gene die wilt loslaten of anders wilt leren vasthouden en ik sta naast je om je te ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen.

We starten eerst met een klankschaalsessie te om zo rust in het hoofd en lichaam te krijgen zodat we daarna met alle focus op papier kunnen zetten wat we willen loslaten. Met het schrijven maak ik gebruik van muziek en etherische olie: geranium De Geranium staat erom bekend dat de geur ons helpt om makkelijk bij het gevoel te komen en zo los te kunnen laten.

Na dit vaak heftige onderdeel is er ruimte om even te praten, te wandelen of gewoon even in stilte te zijn.

De dag sluiten we af met het ritueel verbranden van het papier in combinatie met de Sedona methode. Dit is een methode met 4 vragen die je helpen om ook echt los te laten. Als jij zover bent dat je NU kan zeggen op de vraag: Wanneer wil je het loslaten? dan mag je de brief in het vuur gooien.

Het zal een dag met een lach en een traan zijn waarbij ik jouw gedurende 3 tot 3,5 uur ondersteun in je proces. Tijdens deze sessie is er thee en lekkers beschikbaar.