Loslaten en Vasthouden: Een Intensieve Sessie om Jou te Ondersteunen Soms moeten we allemaal iets loslaten, bewust of onbewust. Er zijn veel manieren om los te laten, maar soms moeten we ook leren om iets anders vast te houden.

Tijdens deze sessie gaan we samen aan de slag, waarbij jij natuurlijk het werk doet, want jij bent degene die iets wilt loslaten of juist wilt leren anders vasthouden. Ik sta naast je om je te ondersteunen, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

We beginnen met een klankschaalsessie om rust in je hoofd en lichaam te creëren, zodat we daarna met volledige focus kunnen opschrijven wat we willen loslaten. Tijdens het schrijven gebruik ik muziek en etherische olie: geranium. De geur van geranium staat erom bekend dat het ons helpt om gemakkelijker bij ons gevoel te komen en zo los te kunnen laten.

Na dit vaak intense onderdeel is er ruimte om even te praten, te wandelen of gewoon even in stilte te zijn.

We sluiten de dag af met het ritueel verbranden van het papier in combinatie met de Sedona-methode. Dit is een methode met 4 vragen die je helpen om ook echt los te laten. Als jij zover bent dat je NU kunt zeggen op de vraag: Wanneer wil je het loslaten? dan mag je de brief in het vuur gooien.

Het zal een dag zijn met veel emoties, waarbij ik jou gedurende 3 tot 3,5 uur ondersteun in jouw proces. Tijdens deze sessie is er thee en lekkers beschikbaar.