Klankschalen hebben niet alleen verschillende prachtige klanken maar ook verschillende trillingen, deze trillingen zetten het water in ons lichaam in beweging en daardoor ontstaat er rust in ons lichaam en geest en raken we vaak in een diepe ontspanning.

Tijdens een klankschaal massage lig je heerlijk op tafel waarbij je je kleding aanhoudt, maar wel je schoenen uit moet doen.. Lekker warm onder een dekentje in je eigen coconnetje. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. De behandeling vindt zowel plaats aan de rug- als voorzijde. Het enige wat je hoeft te doen, is je overgeven aan de heerlijke klanken en de trillingen op je in te laten werken. Zodat lichaam en geest tot rust kunnen komen.

De tijdsduur van deze sessie zal gemiddeld 1 uur zijn, hierin zit een voorgesprek en afsluitend met thee en lekkers om zo weer goed aanwezig je dag te vervolgen. Er zal ongeveer 30-45 minuten gespeelt worden op de klankschalen.

Wil je zelf ervaren wat klanken en trillingen met jouw lichaam en geest kunnen doen maak dan een afspraak.

Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

LET OP: Klankschaalmassages zijn geschikt voor bijna iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie. In sommige gevallen is het  toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap.