Soms kom je op een punt in je leven dat je het even niet meer weet, dat je voelt dat dit huidige leven niet meer bij je past en dat je weet : er moet iets anders maar je weet niet wat en je weet niet hoe.

Heel herkenbaar, want ik heb dit punt ooit ook gehad en heel soms nog wel eens, dat je twijfelt aan alles. Door diverse groei en persoonlijke sessies weet ik nu dat dit slechts een gedachte is en je soms de dingen vanuit een andere ooghoek moet bekijken.

Door het gebruik van klankschalen in deze sessie komt er een verschuiving in je bewust zijn die voor rust en ruimte in je hoofd zorgt en je zaken op een andere manier kan bekijken en waarnemen.

Aan mij de taak om de juiste manier vragen aan jou te stellen om je te laten nadenken en aan jou de taak om te luisteren naar wat er in je bewustzijn binnen komt. Zo ontstaat er inzicht en kun je een antwoord op je vragen krijgen.

Het coaching gesprek duurt vaak 1 tot 1,5 uur en afhankelijk van de vraagstelling en de vooruitgang en inzichten die er zullen ontstaan. Je kunt eventueel kiezen voor een losse coaching sessie maar er is ook een coaching traject waarbij je 4 tot 8 sessie volgt. Je krijgt de gelegenheid om na de sessie op te schrijven wat je bezighield, wat je antwoorden zijn, overdenkingen om thuis verder mee aan de slag te gaan. Want het werken aan jezelf houdt niet op zodra je mijn ruimte verlaat.

Coaching met Klank is ook geschikt voor een bedrijf, om verbinding tussen het personeel te krijgen en iedereen na te laten denken over zijn of haar werkzaamheden binnen het bedrijf maar ook om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen