Een Nieuwe Richting Vinden met Coaching en Klank

Soms bereik je een punt in het leven waarop je vastloopt en beseft dat je huidige levensstijl niet langer bij je past. Je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet hoe of wat. Het is een bekend gevoel. Ik heb dit gevoel ook ervaren, soms nog steeds. Maar door middel van verschillende groei- en persoonlijke sessies heb ik geleerd dat deze gedachten slechts tijdelijk zijn en dat je soms dingen vanuit een ander perspectief moet bekijken.

Tijdens een sessie met klankschalen wordt er een verschuiving in je bewustzijn teweeggebracht, waardoor je rust en ruimte in je hoofd ervaart en zaken op een andere manier kunt bekijken en waarnemen. Mijn taak is om vragen te stellen en je aan te moedigen om na te denken, terwijl het jouw taak is om te luisteren naar wat er in je bewustzijn binnenkomt. Samen creëren we inzicht en kun je antwoorden vinden op je vragen.

Een coaching gesprek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en afhankelijk van de vraagstelling, de vooruitgang en de inzichten die ontstaan, kunnen er 4 tot 8 sessies nodig zijn. Na de sessie kun je opschrijven wat je bezighoudt, wat je antwoorden zijn en welke overwegingen je verder thuis kunt oppakken. Het werken aan jezelf stopt immers niet zodra je mijn ruimte verlaat.

Coaching met Klank is ook geschikt voor bedrijven. Het kan verbinding tussen medewerkers bevorderen en iedereen aanzetten om na te denken over zijn of haar werkzaamheden binnen het bedrijf en persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren.