Tijdens deze beleving/sessie mag je ervaren wat het mineraal magnesium met ons lichaam kan doen.

Door veel stress in ons leven hebben wij vaak een te kort aan Magnesium, Magnesium is een mineraal die wij nodig hebben voor verschillende processen in ons lichaam. Denk maar eens aan onze spieren, om iets op te pakken moeten wij onze spieren aanspannen, om iets los te laten moeten wij onze spieren ontspannen. Bij beide processen is magnesium nodig, bij een te kort aan magnesium kan er onder andere kramp ontstaan. Misschien herken je het wel dat je in bed ligt en ineens enorme kramp krijgt in je kuitspier, alsof je hele spier vast gaat zitten en heel strak aanspant. Dit is ongelooflijk pijnlijk.

We starten de beleving met een heerlijk voeten bad met Magnesium met lauw warm water. Tijdens het voeten bad wordt er muziek gedraaid om je over te kunnen geven aan ontspanning. Na het voeten bad worden je voeten gemasseerd met heerlijke magnesium crème met lavendel.

Als de sokken aan zijn is het tijd voor thee met wat lekkers.

Dan volgt er een klankschaal sessie gecombineerd met een handpakking met magnesium. Hierbij worden de handen ingepakt in een plastic handschoen zodat door de warmte die hierdoor ontstaat de magnesium goed in de huid kan intrekken. Verder lig je heerlijk ontspannen op een matras en mag je genieten van de harmonieuze klanken van verschillende instrumenten waaronder de klankschalen.

Als deze sessie voorbij is mag rustig wakker worden en je handen van de handschoenen ontdoen en nog na genieten met een kopje thee, koffie of glaasje water met wat lekkers.

Kosten voor deze beleving is € 55,- per persoon. Deze sessie zal tussen de 2,5 en 3 uur duren.

Wil je graag een afspraak maken voor deze sessie? Stuur dan een email naar info@zennhoeve.nl met hierin jouw voorkeur voor de ochtend, middag of avond en jouw voorkeur voor een dag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.