Ervaar de Kracht van Magnesium tijdens deze Bijzondere Sessie

Magnesium is een belangrijk mineraal dat ons lichaam nodig heeft voor verschillende processen. Door stress en andere factoren hebben we vaak een tekort aan Magnesium, wat kan leiden tot vervelende symptomen zoals kramp. Tijdens deze sessie word je meegenomen op een ontspannende reis door de kracht van dit mineraal.

We beginnen met een heerlijk voetbad in lauwwarm water met Magnesium. Terwijl je ontspant, speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Na het voetbad krijgen je voeten een massage met een heerlijke Magnesiumcrème met lavendel. Vervolgens is het tijd voor thee en iets lekkers. Daarna volgt een klankschaalsessie met een handpakking met Magnesium. Je handen worden ingepakt in een plastic handschoen zodat de Magnesium goed in de huid kan trekken. Terwijl je ontspannen op een matras ligt, geniet je van de harmonieuze klanken van verschillende instrumenten, waaronder de klankschalen. Na afloop van de sessie kun je rustig bijkomen met een kopje thee, koffie of water en iets lekkers.

De kosten voor deze beleving bedragen € 66,- per persoon en de sessie duurt +/- 2,5 uur Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen

Wil je graag een afspraak maken voor deze sessie? Stuur dan een e-mail naar info@zennhoeve.nl met jouw voorkeur voor ochtend, middag of avond en jouw gewenste dag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.