Bij de sessie Klank en Geur wordt er gebruik gemaakt van etherische olie Arise. Deze oliën zijn puur natuur en van het merk Doterra. Al deze oliën zijn CPTG gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade). Dit betekent dat elke batch olie uitgebreid wordt getest, hierdoor ben je ervan verzekerd dat de olie die wordt gebruikt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen.

Uitdagingen en ontmoediging zijn niet ongewoon als je streeft naar het bereiken van jouw doelen en het waarmaken van jouw dromen. Met het dagelijks uitspreken van jouw affirmaties en het uitvoeren van opbeurende yogaposes in combinatie met vrolijke aroma’s kun je deze obstakels overwinnen. dōTERRA’s Enlightening blend Arise bestaat uit grapefruit, citroen, osmanthus, melisse en Siberische spar essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie inspireren momenten van helderheid en het aanwakkeren van jouw volledig potentieel. De aroma’s in deze blend ondersteunen jouw stabiliteit, maar ook jouw vrijheid, uithoudingsvermogen voor het lichaam, en moed en geluk in jouw hart. Bij binnenkomst zal je dit ook ruiken door de diffuser die aanstaat. Geur doet ook heel veel met onze hersenen, denk maar eens aan de geur van vers gebakken brood als je langs de bakker loopt. je krijgt spontaan trek in een broodje ook al heb je net goed gegeten. Daarom gaan we de olie die we bij deze sessie gebruiken ook bewust inademen. Dit doen we door een druppel pure olie in je handpalm te gieten, deze verdeel je dan over je handpalm. Door een kommetje van je handen te maken en deze vervolgens over je neus te zetten kun je op deze manier de geur bewust diep inademen. Als we de olie goed hebben ingeademd dan mag je lekker gaan liggen en je overgeven aan de harmonieuze en rustgevende klanken van de diverse instrumenten. Kosten voor deze sessie zijn €44,- pp en de tijdsduur van deze sessie is gemiddeld 1,5- 2 uur inclusief koffie, thee en wat lekkers en je krijgt een 5 ml roller met verdunde Arise olie mee naar huis om thuis nog na te kunnen genieten van een stukje ontspanning.

Wil je graag een afspraak maken voor deze sessie? Stuur dan een email naar info@zennhoeve.nl met hierin jouw voorkeur voor de ochtend, middag of avond en jouw voorkeur voor een dag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.