Bij de sessie Klank en Geur wordt er gebruik gemaakt van etherische olie Align. Deze oliën zijn puur natuur en van het merk Doterra. Al deze oliën zijn CPTG gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade). Dit betekent dat elke batch olie uitgebreid wordt getest, hierdoor ben je ervan verzekerd dat de olie die wordt gebruikt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen.

Voel je je een beetje verloren en heb je het gevoel dat je geen grip hebt op gebeurtenissen? Aromatherapie helpt om je weer te aarden kunnen een nieuw gevoel van rust en doelgerichtheid creëren, wat kan leiden tot een nieuwe oplossing. Onthouden wat je waard bent en stevig in je eigen schoenen blijven staan is een dagelijkse oefening. dōTERRA Align Centering Blend met bergamot, koriander, marjolein, pepermunt, jasmijn absolute en roos essentiële oliën helpt je om in jezelf te geloven en open te blijven staan voor alle mogelijkheden. Bij binnenkomst zal je dit ook ruiken door de diffuser die aanstaat.

Geur doet ook heel veel met onze hersenen, denk maar eens aan de geur van vers gebakken brood als je langs de bakker loopt. je krijgt spontaan trek in een broodje ook al heb je net goed gegeten. Daarom gaan we de olie die we bij deze sessie gebruiken ook bewust inademen. Dit doen we door een druppel pure olie in je handpalm te gieten, deze verdeel je dan over je handpalm. Door een kommetje van je handen te maken en deze vervolgens over je neus te zetten kun je op deze manier de geur bewust diep inademen. Als we de olie goed hebben ingeademd dan mag je lekker gaan liggen en je overgeven aan de harmonieuze en rustgevende klanken van de diverse instrumenten. Kosten voor deze sessie zijn €44,- pp en de tijdsduur van deze sessie is gemiddeld 1,5- 2 uur inclusief koffie, thee en wat lekkers en je krijgt een 5 ml roller met verdunde Align olie mee naar huis om thuis nog na te kunnen genieten van een stukje ontspanning.Wil je graag een afspraak maken voor deze sessie? Stuur dan een email naar info@zennhoeve.nl met hierin jouw voorkeur voor de ochtend, middag of avond en jouw voorkeur voor een dag. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.