Klank XL
Laat je mee voeren op diverse klanken en trillingen van verschillende instrumenten. Tijdens deze xl beleving wordt er gebruik gemaakt van een sjamanen drum, een grote gong en nog veel meer. Geef je op en laat je verrassen welke effecten deze instrumenten op lichaam en geest hebben.

Klank & Reiki

De prachtige klanken van de Klankschalen en de Ocean drum brengen je deze bijzondere avond in een diepe staat van ontspanning. Steeds dieper zak je weg in het matras waarop je ligt en mag je overgeven aan ontspanning en rust. Ondertussen ontvang je tijdens dit concert Reiki. Reiki is de universele levensenergie die ons zelfhelend vermogen van ons lichaam en geest activeert. Laat je meevoeren; ontspan en ontvang wat jij op dat moment nodig hebt. Het brengt je rust, verbinding en bewustwording. We sluiten de avond gezamenlijk af met thee en wat lekkers. 

We bundelen deze avond onze krachten: Gedy Sleurink als klankschaaltherapeut (De Zennhoeve, Kampen) en Tanja Bouman als Reikibehandelaar ( praktijktanjabouman.nl) . Een unieke combinatie die vraagt om een bijzondere beleving!

Aanmelden is nodig en kan via de mail.

Datum: vrijdag 14 april 2023 Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: € 44 euro p.p, Er is deze avond plek voor maximaal 6 personen.